Data22 maart 2022 tot 22 maart 2022 Aantal sessie's: 1 Startuur: 19:30 Einde sessie: 21:30 Type: Lezingen
We eten en drinken dagelijks een aantal keren. Elk stukje voedsel dat door ons lichaam wordt opgenomen kan in de bloedbaan worden meegenomen. Zo kunnen de bestanddelen bij elke lichaamscel worden aangeboden. Lichaamscellen hebben die nutriënten nodig om te kunnen leven en hun taken naar behoren te kunnen uitvoeren. Daarom is het niet verwonderlijk dat de kwaliteit van het voedsel mee de kwaliteit van het functioneren van de mens, het lichaam en haar organen bepaalt.
In deze lezing gaan we kijken hoe voedsel een belangrijke rol speelt in het fysieke, emotionele, mentale en spirituele functioneren van een mens. Culturele eetgewoonten hebben dan ook mee een rol in het functioneren van een maatschappij. Hoe kan je dan als mens, en als maatschappij je voeding inzetten ter ondersteuning van je gezondheid en eventueel als medicijn wanneer er een kwaal verschijnt?
♣ De lezing kan eventueel ook ONLINE worden gevolgd. Indien je hiervoor kiest, vermeld je dat bij de inschrijving.
Prijs 20 EUR
Inschrijven
"*" geeft vereiste velden aan