Data16 mei 2024 tot 16 mei 2024 Aantal sessie's: 1 Startuur: 19:00 Einde sessie: 22:00 Type: Dag/avond workshop
Wij hebben allebei geen koksopleiding genoten, zijn geen chefs, maar door jarenlang werken met natuurproducten hebben we een eigen kookstijl gecreëerd, zeg maar.
Thema 16/5 Streetfood:
Streetfood is niet alleen lekker aan een eetkraampje, maar ook als je thuis zelf aan de slag gaat! We hebben een aantal favoriete street food gerechtjes klaarliggen om samen te maken en daarna heerlijk op te smullen. Hopelijk kan het bij valavond lekker buiten rond de vuurkorf want dan smaakt dat eens zo goed.
Dankzij de vele workshops die we al hebben mogen geven denken we dat we de juiste formule(s) gevonden hebben. Voor ieders wat wils. Van jong tot oud(er(s)).
Onze keuken draait rond voedzame, evenwichtige en ecologische recepten die bijdragen aan je gezondheid. Plantaardige ingrediënten zijn de basis; groenten en fruit aangevuld met noten, zaden, peulvruchten, graanproducten en plantaardige oliën en in mindere mate eieren en zuivel. Om goed te functioneren heeft ons lichaam koolhydraten, eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen nodig. Door af te wisselen in het gebruik van groenten, granen en kruiden, voorzien we ons lichaam van de nodige stoffen.
Wij houden van een eenvoudige keuken die toegankelijk is voor iedereen.
Laat ons groenten en fruit vieren, echte producten ontdekken.
Laat ze schitteren in al hun glorie, met al hun kleuren en smakenpracht.
Maar laten we ook niet vergeten te genieten. Genieten van het koken, genieten van het eten; alleen of samen met je dierbaren. Snel of uitgebreid. Alles mag, alles kan.
Prijs 40 EUR
Inschrijven
"*" geeft vereiste velden aan