Thuiskomen bij jezelf, je innerlijke vuur opnieuw aanwakkeren, op zoek naar je eigen zelf.
"Vesta".

 

Twiggy

 

De weg die ik als mens tot nu toe heb afgelegd is er een met uitdagingen en met mooie opportuniteiten. Zoals ieder die van ons voorgeschoteld krijgt. Bepaalde gebeurtenissen in mijn leven hebben een enorm effect gehad op mij en zorgden ervoor dat ik op zoek ging. Hoe zorg ik voor een gezond fysiek lichaam? Op welke manier vind ik mentale rust? Hoe ondersteun ik mijn mentale lichaam? Hoe ga ik om met emoties... wat betekenen ze? Welke diepere betekenis heeft het leven voor mij... een spirituele zoektocht.

In die zoektocht heb ik mezelf bijgeschoold, in juni 2015 rondde ik de 4-jarige opleiding voedingscoach - gezondheidsconsulent af aan de Levensschool, alsook de 3-jarige opleiding yogadocent bij YOL. Mijn nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik regelmatig extra opleidingen volg zoals kinderyoga, Yin yoga, meridianenleer,... Als ik er naar kijk is het een continue zoektocht naar de 'ware' ik, een bewustwording, op zoek naar dat wat echt bij me hoort, wat mijn talent is, mijn (innerlijke) kracht. Het is een blijvend proces, voelen, een onderweg zijn naar.

Het besef dat ik pas op 40-jarige leeftijd echt in beweging ben gekomen en dat ik eerst hiervoor goed diende wakker geschud te worden, was het begin van dit project. Ik wil mijn kinderen en vele andere kinderen de mogelijkheid geven om in hun kracht te komen, hun de juiste fysieke voeding, mentale voeding en emotionele voeding aanreiken om zo dicht bij zichzelf te komen zodat zij vanaf jonge leeftijd bewuste keuzes maken. Ook volwassenen wil ik op één plek een diversiteit aan activiteiten, behandelingen, lessen,... aanbieden.

Vesta, een ontmoetingsplaats waar in kleine groepen ruimte is voor ieder zijn eigenheid, en ieder de mogelijkheid krijgt op zoek te gaan, te ervaren, te proberen, te voelen. Het Leven te leven!

signature

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Sfeer Vesta
 • Liefde voor natuur
 • Bambi
 • Kids yoga thema water
 • Kadobon Vesta
 • Tieneryoga Vesta
 • Tuin1
 • 01
 • 02
 • 03
 • 04
 • 05
 • 06
 • 07
/ 07

Kunst van het ouderschap

family

Voor wie?
*voor iedereen die zich bewust wil voorbereiden om een kind op aarde te ontvangen en te begeleiden in haar/zijn groei.
*voor jongeren, voor  koppels, voor toekomstige ouders, (groot)ouders, opvoedkundigen, voor vroedvrouwen,  middelbare scholieren,...
*voor iedereen die ernaar streeft om een verantwoordelijke, zorgzame en liefdevolle ouder/begeleider te zijn.

Wat?
Deze introspectieve cursus, gebaseerd op de Vedische wijsheid, wordt aangeboden vanuit de Oneness University in India waar men als doel heeft om een wereld herop te bouwen vol harmonie en eenheid. Je kan hierdoor mensen helpen om te LEVEN in plaats van te OVERLEVEN, om goede relaties te hebben en zorg te dragen voor elkaar.

Dag 1: Je leert de voorbereidingen die een koppel dient te treffen om een kindje te ontvangen in hun leven. Een groot deel kennis die gegeven wordt en de bijbehorende contemplatie brengt je tot diepere inzichten. Er wordt een taak meegegeven die je in de tussentijd voor jezelf kan gebruiken om tot inzicht/dieper bewustzijn te komen.
Dag 2: Je leert de essentiële fasen in de ontwikkeling van een baby en hoe je een kind begeleidt in zijn/haar groei.
Doorheen de cursus leer je hoe je de bestaande relaties met je eigen (klein)kind(eren) kan helen.

Willen we niet allemaal het beste voor ons kind? Wat is dat dan?
Een nieuwe ziel ontvangen op aarde heeft ongeveer één jaar degelijke voorbereiding van het ouderpaar nodig.
De meeste patronen en overtuigingen ontstaan in de
  cruciale fasen die het leven van ieder individu bepalen: startend bij de intentie van een kindje te willen tot kort na de geboorte. Reden genoeg om hier héél zorgvuldig mee om te leren gaan. Stap voor stap De KUNST aanleren van bewust ouders te willen worden is de focus van deze 2-daagse cursus.

Praktisch
Begeleiding: Annemie Van De Water , Advanced Oneness trainer België
12 en 26 november2017  telkens van 10 tot 18u
Locatie: Vesta, Lange Dijkstraat 36, 3290 Schaffen
Deelname is 115 euro p.p.  Schrijf je als koppel in betaal je 195 per koppel
Studenten( met studentenkaart) betalen 50 euro , per koppel 80 euro.

Inschrijven via vicky@vesta.be

Agenda

CodeActiviteitBeginEindePrijs*
Kunst van het ouderschapnov 12, 2017, 10:00nov 26, 2017, 18:00115,00 EUR per lessenreeks
*incl. btw