Thuiskomen bij jezelf, je innerlijke vuur opnieuw aanwakkeren, op zoek naar je eigen zelf.
"Vesta".

 

Twiggy

 

De weg die ik als mens tot nu toe heb afgelegd is er een met uitdagingen en met mooie opportuniteiten. Zoals ieder die van ons voorgeschoteld krijgt. Bepaalde gebeurtenissen in mijn leven hebben een enorm effect gehad op mij en zorgden ervoor dat ik op zoek ging. Hoe zorg ik voor een gezond fysiek lichaam? Op welke manier vind ik mentale rust? Hoe ondersteun ik mijn mentale lichaam? Hoe ga ik om met emoties... wat betekenen ze? Welke diepere betekenis heeft het leven voor mij... een spirituele zoektocht.

In die zoektocht heb ik mezelf bijgeschoold, in juni 2015 rondde ik de 4-jarige opleiding voedingscoach - gezondheidsconsulent af aan de Levensschool, alsook de 3-jarige opleiding yogadocent bij YOL. Mijn nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik regelmatig extra opleidingen volg zoals kinderyoga, Yin yoga, meridianenleer,... Als ik er naar kijk is het een continue zoektocht naar de 'ware' ik, een bewustwording, op zoek naar dat wat echt bij me hoort, wat mijn talent is, mijn (innerlijke) kracht. Het is een blijvend proces, voelen, een onderweg zijn naar.

Het besef dat ik pas op 40-jarige leeftijd echt in beweging ben gekomen en dat ik eerst hiervoor goed diende wakker geschud te worden, was het begin van dit project. Ik wil mijn kinderen en vele andere kinderen de mogelijkheid geven om in hun kracht te komen, hun de juiste fysieke voeding, mentale voeding en emotionele voeding aanreiken om zo dicht bij zichzelf te komen zodat zij vanaf jonge leeftijd bewuste keuzes maken. Ook volwassenen wil ik op één plek een diversiteit aan activiteiten, behandelingen, lessen,... aanbieden.

Vesta, een ontmoetingsplaats waar in kleine groepen ruimte is voor ieder zijn eigenheid, en ieder de mogelijkheid krijgt op zoek te gaan, te ervaren, te proberen, te voelen. Het Leven te leven!

signature

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Sfeer Vesta
 • Liefde voor natuur
 • Bambi
 • Kids yoga thema water
 • Kadobon Vesta
 • Tieneryoga Vesta
 • Tuin1
 • 01
 • 02
 • 03
 • 04
 • 05
 • 06
 • 07
/ 07

Gezond en natuurlijk koken

Denk je al langer ‘Ik zou graag wat gezonder willen eten’, maar weet je niet hoe je daaraan begint? Of ben je op zoek naar meer inspiratie om je gezin lekkere en gezonde maaltijden voor te schotelen? Dan zijn onze kookworkshops en thema-avonden zeker iets voor jou! Op regelmatige basis kan je bij ons in een bijzondere setting en in beperkte groep je (verder) komen verdiepen in gezonde voeding. We organiseren vegetarische kookavonden om samen gezellig een gezond menu op tafel te toveren en nadien te verorberen. Uiteraard krijg je tijdens het koken de nodige uitleg en tips over de gebruikte ingrediënten en over de gezondheidsaspecten van de voeding. Op een thema-avond worden er experts uitgenodigd die je op een interactieve manier laten proeven van hun specialiteiten en je leren hoe je er zelf thuis mee aan de slag kan. Tijdens een kookworkshop wordt er gekookt volgens een bepaald thema, zoals bijvoorbeeld rawfood, koken met superfoods, salads in jars, … Op vraag kan er ook een gezond ontbijt of brunch geserveerd worden op zondagochtend.
Voor elk wat wils dus!

Gezond en natuurlijke kookavond: elke 2de dinsdag van de maand (van 19u00 tot 22u00).
De data van de workshops, thema-avonden en lezingen kunnen geraadpleegd worden op de site.

- Vegetarische kookavonden: 35€ per persoon
- Thema-avonden: afhankelijk van de vraagprijs van de experts
- Workshops: afhankelijk van de gebruikte ingrediënten

Healthy koken met M&M

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Agenda

CodeActiviteitBeginEindePrijs*
Natuurlijk en gezond koken: In mei koken we zonder eimei 8, 2018, 19:00mei 8, 2018, 22:0035,00 EUR
Vegetarische BBQ met Christeljuni 19, 2018, 19:00juni 19, 2018, 22:0035,00 EUR
Natuurlijk en gezond koken volgens Sandra Bekkarijuni 12, 2018, 19:00juni 12, 2018, 22:0035,00 EUR
Natuurlijk en gezond koken: Een gezond Italiaans menujuli 10, 2018, 19:00juli 10, 2018, 22:0035,00 EUR
Natuurlijk en gezond koken: De heerlijkheden van Aziëaug 14, 2018, 19:00aug 14, 2018, 22:0035,00 EUR
*incl. btw