Regeneratie behandeling

REGENERATIE BEHANDELING

Regeneratie is een behandelingsmethode waarbij we te rade gaan bij ons lichaam. Ons lichaam is een natuurfenomeen en weet als geen ander wat we nodig hebben.  Het doet alles om ons in balans te houden. Alles wat we meegemaakt hebben wordt opgeslagen in ons lichaam en veroorzaakt een fysieke manifestatie. Steeds terugkerende pijnen in schouder, rug, bekken, elleboog, …….kunnen via deze methode begrepen worden zodat er ruimte ontstaat om deze te lossen.

Deze methode is gebaseerd op aanraking, energie stimulatie en verbinden van energiepunten.
Dit laat toe dat we leren aanvoelen vanwaar deze fysieke manifestaties verder komen, maar evengoed door het er te laten zijn vertrouwen we de intelligentie van ons lichaam om onze natuurlijke balans te herstellen.

Er wordt gewerkt op de botstructuur en van daaruit zien we verder wat jouw lichaam nodig heeft. Voor deze behandeling dient u het lichaam niet te ontbloten en word er geen gebruik gemaakt van olie.

“ Doorheen begrijpen en begrepen worden ontstaat er ontspanning in het lichaam. Het lichaam is een vertaling van wat er in ons leeft, enkel door de taal van het lichaam te leren kunnen we opnieuw begrijpen wat er in ons leeft “

Een sessie duurt ongeveer 1, 30 uur.
Prijs:   € 60 

Afspraakt te maken bij Jill Vernelen op 0488 473444