Vrouwengroeigroep

Vrouwengroeigroep, gebaseerd op het 'The Artist's way' van Julia Cameron

De doelstelling van deze groep is om samen als vrouwen op weg te gaan en via de onderlinge verbinding en verbondenheid elkaar te stimuleren in onze persoonlijke ontwikkeling en groei.

Het concept waarmee we gaan werken vertrekt vanuit het boek ‘The Artist’s Way' van Julia Cameron, waarin we uitgedaagd worden om onze "spirituele creativiteit" aan te wakkeren. De bedoeling is om aan de slag te gaan met allerhande speelse denk- en doe-oefeningen om te onderzoeken waar onze creatieve blokkades zitten en die vervolgens uit de weg te ruimen. Het biedt een nieuwe blik op en in onszelf op een heel verrijkende toegankelijke manier waarbij ook het spirituele aspect zeker aan bod komt, o.a. via het principe van synchroniciteit (Niets is toeval, alles heeft een betekenis en als we de kosmos zijn werk daarin laat doen, krijgen we op ons pad wat nodig is voor onze evolutie op dat ogenblik).

Tijdens de groepsbijeenkomsten delen we elkaars ervaringen, ieder vanuit onze eigen kracht en op onze eigen authentieke manier, vanuit een diep respect voor elkaars pad. De ervaring leert dat we daarmee de rijke creatieve bron van alle deelneemsters aanboren, en dat iedereen vanuit een eigen specifiek talent van een unieke betekenis kan zijn voor de rest van de groep. Naast het delen van de ervaringen worden deze sessies ingekleed met meditatie, inspirerende teksten, oefeningen rond verbindende communicatie, …

PRAKTISCH
12 bijeenkomsten op zondagvoormiddag, +/- om de 2 weken van 10u tot 12u30.
3 februari, 10 februari, 17 februari, 3 maart, 17 maart, 31 maart, 7 april, 28 april, 12 mei, 26 mei, 16 en 30 juni.
We komen samen in groepjes van min. 4 en max. 8 personen.

Kostprijs : 450 euro voor de cursus inclusief het boek The Artist’s Way.

Docent: Leen Scheelen