Bewust zwanger en bevallen met hart en ziel

Workshops voor zwangeren
Zwang

Deel 1: ‘Zwanger met hart en ziel’

Zwanger zijn en een kind op de wereld zetten is één van de meest bijzondere en krachtige ervaringen in het leven van een vrouw. Maar ook als koppel een onvergetelijke en bindende gebeurtenis.

Maar al te vaak wordt onderschat hoe belangrijk deze fase is voor het verdere leven van het ongeboren kindje.

We kunnen zoveel doen om deze bijzondere periode nog meer te verrijken en bewust een kindje onder ons hart te dragen. Maar ook het concreet vormgeven van onze bevalling is iets waar we dikwijls niet de tijd en ruimte voor vinden in het drukke en veeleisende leven van elke dag.

In deze workshop ga ik met jullie een stukje mee op weg naar nieuw leven…ik reik jullie informatie aan, waardevolle tips, ideeën, oefeningen,…om het hele proces van zwanger zijn en bevallen op een heel natuurlijke en bewuste manier te beleven.
Vanuit vrouwelijke (oer)kracht bewust nieuw leven scheppen.
Theorie en (yoga) oefeningen wisselen elkaar af. We bouwen samen aan een krachtige en positieve beleving van zwanger zijn en geboorte geven. 

Max 8 deelnemers, min. 5 deelnemen kan vanaf 12 weken zwangerschap.
Wanneer: zondag 4 februari OF zondag 8 april 2018 telkens van 10u tot 16u
Prijs: € 85 / deelneemster (water, thee, versnaperingen en vegetarische lunch inbegrepen) Na inschrijving ontvang je nog een dagprogramma en praktische informatie

Deel 2: ‘Bewust bevallen’

In deel 2 gaan we als koppel stilstaan bij zwangerschap en geboorte. Je leert als partner hoe jij je vrouw kan ondersteunen tijdens de zwangerschap maar vooral tijdens de bevalling en het opvangen van de weeën.
Want een goed voorbereide en geïnformeerde partner is goud waard tijdens je bevalling.

Hoe kan jij als partner er zijn voor je vrouw? Wat kan je doen om het haar zo aangenaam mogelijk te maken tijdens de bevalling? Wat is jouw taak in dit hele gebeuren?
Wat na de geboorte? Wat heeft je baby nodig? Wat heb jij als moeder nodig? Wat is ook hier de rol van de vader?

Deelnemen kan vanaf 12 weken zwangerschap maar is het meest ideaal tijdens het laatste trimester van de zwangerschap. Max 6 koppels

Wanneer: zondag 18 maart OF zondag 6 mei 2018 telkens van 10u tot 16u
Prijs: € 125 per koppel (water, thee, versnaperingen en vegetarische lunch inbegrepen)
Na inschrijving ontvang je nog een dagprogramma en praktische informatie
Inschrijven voor deel 1 en 2 samen : aan voordeeltarief van € 199 i.p.v € 210 (deel 1: is alleen voor de zwangere bedoeld, deel 2: als koppel)