2-daagse: relationele-en systeemopstellingen

Al heel wat mensen ervoeren de kracht van het opstellingswerk. Misschien is jouw moment ook gekomen?

Heb je het idee dat iets je weerhoudt om gelukkig te zijn? Zou je graag inzicht willen in wat dit is en hoe je dat kunt doorbreken?

Dan zijn Systeemopstellingen een bijzondere gelegenheid hiervoor. Alle soorten vragen of problemen zijn mogelijk om opgesteld te worden.

Je wil zicht krijgen op hoe een aanhoudend symptoom, een relationeel probleem, een ziekteproces, een probleem op het werk, een moeilijkheid qua jobkeuze… in het leven is verschenen. Het is mogelijk dat in het dagelijkse leven vanuit onderbewuste processen beelden en situaties worden gevormd van verborgen dynamieken. Vaak zijn mensen zich niet bewust van deze verbanden. Door met opstellingswerk aan de slag te gaan, kunnen zulke systemen aan het licht worden gebracht en kan er een doorstoot worden gemaakt. Hierna ervaart het systeem in vele gevallen verlichting en komt er een helingsproces op gang in het omgaan met het probleem.

We laten die dagen het lot beslissen welke opstellingen aan bod komen. En ook al komt jouw vraag misschien niet aan bod, dan nog zal het opstellingswerk ook bij jou iets op gang zetten.

Een 2-daagse onderdompeling in het opstellingswerk op zaterdag 7/08 en zondag 8/08 van 9.30u tot 16u.

Een soepje van biologische kwaliteit is voorzien tijdens de lunch en inbegrepen in de kostprijs.

Datum: 7/8 en 8/8 van 9.30u tot 16.00u
Prijs: 175€
Dacent: Bert Cools

Agenda