Bewust ouderschap: De wijs-heid van je kind

Bewust ouderschap

“een bewuste ouder is niet iemand die steeds zoekt naar hoe zijn of haar kind te leren “perfect” te zijn, maar het is een ouder die begrijpt dat het kind de weg toont aan de ouder om zelf te groeien en meer bewust te zijn van zichzelf”

Je bent wie je bent! Iedereen wenst zichzelf dat, maar toch lukt het niet. We blijven onszelf spiegelen aan de wereld rondom ons en geraken meer en meer afgescheiden van ons ZELF. Jezelf accepteren, bewust worden van wie je bent , laat je groeien naar meer innerlijke rust en geluk. En net die weg laten je kinderen je zien. Door hen te observeren op een andere manier, leer je jezelf beter kennen en je zal bewuster in het leven staan.

Tijdens deze 5 bijeenkomsten bewegen we doorheen onze eigen kindertijd. We worden bewust van wat ons als ziel beïnvloedt heeft, welk programma bij jou loopt. We worden ons bewust van de impact van onze meest prille ervaringen, startende vanaf de conceptie tot je 7de levensjaar.

We leren in de spiegel te kijken van datgene wat ons kind ons toont en hier in volledige acceptatie te gaan bij onszelf zodat we er liefdevol mee om kunnen gaan.

Data: 05/04 19/04 03/05 17/05 31/05 telkens van 10 tot 12u te Vesta Schaffen, aansluitend 1 privésessie in mijn privé praktijk Namami Sparrenweg 28 in Tessenderlo.

Kostprijs: 170 euro
Docent: Vicky Van de Poel