Lezing: Hoe kom en blijf ik in mijn kracht?

Hoe kom ik in mijn kracht

In je kracht komen en blijven is een thema dat ons allen bij momenten bezighoudt. Vooral als we tegen onze grenzen aanbotsen, erover gaan en moe achterblijven.

We vragen ons af waarom we altijd zus of zo reageren in een bepaalde situatie, hoe we kunnen omgaan met onzekerheid, twijfel of angst, waarom we denken wat we denken, voelen wat we voelen en doen wat we doen. Hoe geraken we uit de greep van onze patronen? Vaak lijkt er geen einde te komen aan de vragen die we onszelf stellen.

We bekijken samen hoe we van emotie naar gevoel kunnen gaan, we verduidelijken hoe persoonlijke groei werkt en hoe we onze loyaliteit kunnen gebruiken om gezonder te leven.

Vanuit zijn jarenlange ervaring in het samenwerken met mensen en groepen ontwikkelde Luc een aantal handige tools rond het thema “hoe kom en blijf ik in mijn kracht”, die je in je dagelijkse leven kan inzetten. Hij vertelt helder en gepassioneerd over dit thema aan de hand van een aantal praktische en herkenbare schema’s. Van hieruit ontstaat als vanzelf interactie. Hou je dus klaar voor boeiende uitwisseling.

Wees heel erg welkom!

Voor wie
Voor ieder die nieuwsgierig is naar inspiratie en met een positieve levensinstelling en een open blik kiest voor persoonlijke groei.

Datums:
- zondag 10 mei 2020 van 11u00 - 13u00 en
- zondag 20 september 2020 van 11u00 tot 13u00

Prijs: 20€
Docent: Luc Jansen

Luc Jansen is bezieler van de praktijk ‘inBalans’. Hij inspireert, verbindt en begeleidt mensen individueel naar gronding, bewustzijn en eigen-meesterschap via lichaamswerk en coaching, en in groep via meditatie, lezingen en herbronningsreizen naar krachtplaatsen.
Hij doet dit vanuit een holistische visie en een oprecht respect voor het levenspad en ritme van elke mens of dynamiek binnen de groep.

LJ

 

Agenda

CodeActiviteitBeginEindePrijs
Lezing: Hoe kom en blijf ik in mijn kracht? mei 10, 2020, 11:00mei 10, 2020, 13:0020,00 EUR
Lezing: Hoe kom en blijf ik in mijn kracht? sept 20, 2020, 11:00sept 20, 2020, 13:0020,00 EUR