Primordial Sound Meditatie-Workshop

meditatie 2

Meditatie is een eeuwenoude technologie voor het tot rust brengen van de geest. In een turbulente wereld waarin we steeds meer onder druk komen te staan, biedt meditatie een uitweg. In het Westen zien we meditatie als een middel tegen stress maar het is veel meer dan dat. Wetenschappelijk onderzoek geeft inmiddels aan dat meditatie bijdraagt tot een lichamelijk én geestelijk welzijn.

Primordial Sound Meditatie is het meditatieprogramma van Deepak Chopra en David Simon. In dit programma leer je op een eenvoudige en comfortabele manier mediteren met een persoonlijke mantra. Deze mantra wordt berekend volgens jouw geboortedatum, -uur
en –plaats en wordt tijdens een persoonlijke instructie door Chopra Teacher Christine Pepels aan jou aangeleerd. Het gaat om een eeuwenoude techniek uit de Vedische tradities van India die eeuwenlang getest en geloofd werd om zijn resultaten.

Recentelijk wetenschappelijk onderzoek toont aan dat deze methode een diepe, heilzame werking heeft op lichaam en geest. Daarnaast wordt er in dit programma ook aandacht besteed aan het spirituele aspect, meer bepaald de verschillende staten van bewustzijn die je door meditatie kan ervaren. Je moet dus geen monnik zijn om de vruchten van meditatie te plukken.

De workshop bestaat uit vier sessies:

Sessie 1: 14 juni van 13u30 - 16u30 (+ persoonlijke instructie+ meditatie)
-Wat is mediteren- wat is een mantra
-Het leven is multidimensioneel
-Meditatie als middel tegen stress
-Hoe mediteren-introductie
-Wat is een primordial sound mantra
-Persoonlijke instructie en overhandiging van je persoonlijke mantra:
one-on-one gedurende 10 minuten
-Meditatie

Sessie 2: 15 juni van 09u30 - 12u30
-
Het perfectioneren van je meditatie
-
De principes van meditatie
-Soorten gedachten
-Ervaringen tijdens het mediteren
-Verwachtingen tijdens het mediteren
-Groepsmeditatie

Sessie 3: 16 juni van 09u30 - 12u30
-
De zielsvragen
-Mediteren met intentie
-De biologische reacties
-Groepsmeditatie

Sessie 4: 22 juni van 9u30 - 12u30
-Bespreking: De zeven staten van bewustzijn
-Q&A
-Groepsmeditatie

Tijdens de sessies is comfort van uiterst belang. We zullen mediteren op stoelen, zodat het voor iedereen makkelijk toegankelijk is. Je mag eventueel nog een omslagdoek meenemen om je tijdens het mediteren warm te houden.

Prijs: 285 euro
In deze kostprijs is jouw persoonlijke mantra inbegrepen. Deze mantra wordt berekend in het Chopra Center.
Je ontvangt een vertaling van het Primordial Sound Meditatie-werkboek en een Primordial Sound Meditatie-certificaat van het Chopra Center.

Inschrijven kan tot 7 juni via vesta of  info@evolutionary-being.com
Binnen de drie dagen ontvang je een bevestiging (met betalingsgegevens).

Bij de inschrijving je geboortedatum, -uur en –plaats vermelden Deze gegevens kan je opvragen in het gemeentehuis.

Docent: Christine Pepels

pasfoto cv ogen fix

Sinds 2009 ben ik verbonden aan The Chopra Center for Wellbeing. Ik studeerde er af als instructeur Primordial Sound Meditatie en Perfect Health. Het Primordial Sound Meditatieprogramma is het kostbaarste geschenk dat ik mezelf ooit heb gegeven. Het programma schenkt je parels van wijsheden die je helpen om een dieper inzicht te krijgen in jezelf en in de werking van meditatie. Ik kon niet begrijpen waarom we dit niet op school leerden. Ik wou Chopra teacher worden omdat ik deze informatie onmogelijk voor mezelf kon houden. Uit ervaring kan ik zeggen dat Primordial Sound Meditatie mijn leven echt heeft getransformeerd. Concreet betekent dit dat ik meer dan ooit mezelf kan zijn en bewustere keuzes kan maken die mijn persoonlijke evolutie ondersteunen ten voordele van mijn welzijn en dat van mijn omgeving.

De wonderlijkheden die meditatie tot leven wekt, verdienen een bijzondere aandacht. Ik zou het een hele eer vinden om u te verwelkomen in deze workshop en u te begeleiden op het pad naar lichamelijk en geestelijk welzijn, creatieve zelfverwezenlijking en vervulling.

Agenda

CodeActiviteitBeginEindePrijs
Primordial Sound Meditatie-Workshopjuni 14, 2019, 00:00juni 22, 2019, 12:30285,00 EUR