Driedaagse ontdekkingsreis "De ontsluiering van mijn voelwereld"

hooggevoeligheid

Tijdens deze driedaagse word je uitgenodigd om diep contact te maken met je voelwereld.

In een rustige, veilige en sfeervolle omgeving ga je aan de slag met een variatie van methodieken die de innerlijke wereld laten opborrelen.

Toestaan dat de voelwereld mag zijn…

Ontdekken hoe je die innerlijke voelervaringen diep in jezelf kan bewaren en integreren in je leven als impuls voor een volgend stapje in je onderweg zijn. Hierdoor kom je in de uitdaging om steeds meer keuzes te maken vanuit je voelen.   Onderweg naar een leven meer in harmonie met je diepste innerlijk verlangen, je Zelf.

We kiezen uit een pallet van mogelijke toegangspoorten tot de innerlijke wereld: beelden, vormen, kleuren, stilte, muziek, dromen, natuur, lichaamsbeleving, beweging en dans, woorden, verhalen, visualisaties, opstellingen,…

Individuele- en groepsoefeningen wisselen elkaar af en waar nodig volgt theoretische duiding.

Er is geen specifieke voorkennis, kunde of ervaring vereist.   Je volgt je eigen tempo en je eigen keuze naar diepgang is mee bepalend voor wat je er zelf uithaalt.

Voel je jezelf aangesproken, aarzel dan niet om deel te nemen. Gun jezelf het cadeau van deze wonderlijke weg om meer te leven vanuit het gevoel om zo je eigen leven te creëren…

Dagelijks 2 biologische vegetarische maaltijden inclusief.

Van woensdag 10 juli tem vrijdag 12 juli telkens van 9.30u tot 20.30u

Prijs: 300€
Docenten: Martine Deconinck en Bert Cools

Agenda