Workshop: 'Ik hou van mij'

love yourself first

In essentie zijn wij wezens van ‘licht en pure liefde’. Maar door onze rugzak zijn wij de waarheid over onszelf vergeten en zijn we de verbinding met onszelf kwijtgeraakt. We zijn vergeten hoe krachtig en perfect we zijn. Tijdens deze workshop gaan we stap voor stap terug naar jouw kern, terug naar de liefde in jou die nooit weg is geweest. Je wordt weer in contact gebracht met het kind in je dat zich laat meeslepen door de magie van het leven. Vanuit pure zelfliefde kan je weer voelen wat jouw verlangens en behoeften zijn en ben je niet langer afhankelijk van de erkenning en waardering van anderen.

Geef jezelf de toestemming om vanuit je hart te leven en je ziel te laten spreken. Vanuit liefde voor jezelf, stroomt de liefde naar de ander en het leven vanzelf.

Tijdens 3 zondagvoormiddagen neem ik je mee op reis om jouw prachtige, unieke zelf weer te ontdekken. Je ontvangt een kleine goodiebag die je thuis helpt om de zorg en liefde voor jezelf te ondersteunen. Tussen de modules door blijf ik jou online ondersteunen en wandel samen met je mee om elke dag opnieuw meer zelfliefde aan je leven toe te voegen. Ik doe dit aan de hand van meditaties, teksten, oefeningen,… zodat je echt een blijvende verandering kan ervaren. 

“Embrace yourself, accept and love yourself and you will shine”

 

Zondag 18/10 , 08/11 en 22/11 , telkens van 9.30 – 12.30h  + online ondersteuning tussen de modules

Prijs: 150 €
Docent: Ann Thys

 

Agenda

CodeActiviteitBeginEindePrijs
Workshop: 'Ik hou van mij' okt 18, 2020, 09:30nov 22, 2020, 12:30150,00 EUR