Deel 1: Zwanger met hart en ziel

Deze activiteit boeken
Docent:
Prijs:
85,00 EUR

Omschrijving

Zwang

Deel 1: ‘Zwanger met hart en ziel’
 
Zwanger zijn en een kind op de wereld zetten is één van de meest bijzondere en krachtige ervaringen in het leven van een vrouw. Maar ook als koppel een onvergetelijke en bindende gebeurtenis. 

Maar al te vaak wordt onderschat hoe belangrijk deze fase is voor het verdere leven van het ongeboren kindje. 

We kunnen zoveel doen om deze bijzondere periode nog meer te verrijken en bewust een kindje onder ons hart te dragen. Maar ook het concreet vormgeven van onze bevalling is iets waar we dikwijls niet de tijd en ruimte voor vinden in het drukke en veeleisende leven van elke dag. 

In deze workshop ga ik met jullie een stukje mee op weg naar nieuw leven…ik reik jullie informatie aan, waardevolle tips, ideeën, oefeningen,…om het hele proces van zwanger zijn en bevallen op een heel natuurlijke en bewuste manier te beleven. 
Vanuit vrouwelijke (oer)kracht bewust nieuw leven scheppen. 
Theorie en (yoga) oefeningen wisselen elkaar af. We bouwen samen aan een krachtige en positieve beleving van zwanger zijn en geboorte geven.  

Max 8 deelnemers, min. 5 deelnemen kan vanaf 12 weken zwangerschap. 
Wanneer: zondag 4 februari OF zondag 8 april 2018 telkens van 10u tot 16u 
Prijs: € 85 / deelneemster (water, thee, versnaperingen en vegetarische lunch inbegrepen) Na inschrijving ontvang je nog een dagprogramma en praktische informatie

Deze activiteit boeken: Deel 1: Zwanger met hart en ziel

Prijs per stuk

Deelnemersgegevens

Contactgegevens

* noodzakelijke informatie

Categorie