Zomerworkshop: Jezelf kennen en jezelf aanvaarden

Deze activiteit boeken
Docent:
Prijs:
100,00 EUR

Omschrijving

Zomerworkshop

Zomerworkshop : Jezelf kennen en jezelf aanvaarden

Wanneer liet jij je verleiden tot keuzes voor een gemakkelijk leven en negeerde je je idealen of je dromen?  Wanneer voelde jij je de laatste keer eenzaam?  Hoe vaak laat je je leiden door medelijden? Ken jij situaties waarin verlammende angst je belette jezelf te zijn?  Schaam je je of voel je je schuldig over gemaakte keuzes?

Sprookjes snijden universele thema’s aan die elke deelnemer zal herkennen.  Ze raken de ziel en openen een deur naar meer bewustwording.  We vertrekken van het sprookje ‘Het naïeve meisje en Blauwbaard’.
Gedurende 2 voormiddagen spreken we met elkaar over het sprookje van het naïeve meisje en Blauwbaard en krijgen zicht op het naïeve meisje en Blauwbaard in onszelf.  Hoe herken ik mijn innerlijke Blauwbaard en hoe leg ik hem het zwijgen op zodat het naïeve meisje kan transformeren naar een intuïtieve vrouw ? Dit zijn de vragen die de rode draad vormen in deze workshop.  

COnnect2U (www.ecoschoolconnect2U) begeleidt je op een veilige manier doorheen deze uitdagende ontdekking en reikt manieren aan om dit universele thema bij mannen en vrouwen bespreekbaar te maken.    
We sluiten de voormiddagen samen af met een lunch.

Wanneer?   2 zondagvoormiddagen op 20 en 27 augustus van 10u tot 14u (welkom vanaf 9u30)
Voor wie?   Mannen & vrouwen die zichzelf willen leren kennen en aanvaarden
Prijs: 100 €, inclusief lunch en blauwe baard

Inschrijven: info@vesta.be
©Vesta, Langedijkstraat 36, 3290 Diest     www.vesta.be

Bewaren


Deze activiteit boeken: Zomerworkshop: Jezelf kennen en jezelf aanvaarden

Prijs per stuk

Deelnemersgegevens

Contactgegevens

* noodzakelijke informatie

Categorie